Type Here to Get Search Results !

CRYPTOSIM (SIEM)

Kullandığımız kişisel cihazlardan, devletlerin kritik alt yapılarına kadar her segmentte dijitalleşen dünyada siber tehditlerin ne kadar önemli olduğu ve siber güvenliğin hayatımızın her alanında olması gerektiği bilinci gün geçtikte daha da yerleşiyor.

Küresel çapta yaşanan büyük saldırılar siber tehditlere karşı önlem almanın ve bu alanda yatırımları arttırmanın önemini açıkça ortaya koymuştur.

CRYPTTECH, gittikçe karmaşıklaşan Siber Güvenlik Dünyası'nda yeni, yenilikçi ve yerli teknoloji ve ürünler geliştirme misyonu ile hedefleri doğrultusunda çalışmalarına devam etmektedir. CRYPTTECH, kendi geliştirdiği güçlü korelasyon sistemi ile SIEM ürünü için benzersiz bellekte (in-memory) korelasyon özelliği sağlamaktadır.

CRYPTOSIM, tüm logları toplayarak otomatik olarak ilişkilendirir, davranış farklarını ve anormallikleri algılar. APT adı verilen gelişmiş kalıcı tehditleri yakalayabilir.

CRYPTTECH, kendi geliştirdiği NoSQL yapısı ile SIEM ürünü için yüksek performans değerlerine ulaşmaktadır. CRYPTOSIM, Kural ve Makine öğrenmesi yöntemleriyle çalışan benzersiz korelasyon özellikleri ile tehditlerin algılanması için en stratejik ürünlerden biri haline gelmiştir.







Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.