Type Here to Get Search Results !

Sesle Şifre Resetleme

IT desteği olmadan sesle şifre sıfırlayın

Şifre sıfırlamanın hesaplı ve güvenli yolu

Çoğu işletme güvenlik prosedürleri gereği kullanıcı şifrelerini sıklıkla değiştirmektedir. Şirket verilerini güvende tutmak için gerekli olan bu durum, çalışanlar ve güvenlikten sorumlu ekipler için büyük bir soruna dönüşmektedir. Şifre sıfırlama işlemleri, özellikle IT görevlileri için zaman kaybı anlamına gelmekte ve operasyonel verimliliğe zarar vermektedir.
Sestek Sesle Şifre Resetleme çözümü ile çalışanlar, sesli imzaları aracılığıyla istedikleri herhangi bir telefondan şifrelerini sıfırlayabilirler. Gelişmiş ses biyometrisi teknolojisi içeren çözüm sayesinde kullanıcılar, kişisel parola değişim işlemlerini IT birimlerine ihtiyaç duymadan yönetebilirler.


Güvenlikten Ödün Vermeden Otomatik Şifre Sıfırlama 

Detaylar için proje@bilgiişlem.com

Ses Biyometrisi ile Gelen Kârlılık
Teknoloji, sunduğu otomasyonla şifre sıfırlama işlemleri için ekstra iş gücüne ihtiyaç duyulmasını önler. Böylece güvenlik yönetmeliklerine uyum sağlamak için katlanılması gereken maliyetleri azaltır ve yatırım getirisini artırır.
Ses Biyometrisi ile Gelen Güvenlik
Şifre sıfırlama işlemlerinin otomatik hale getirilmesi, gizli bilgilere yetkisiz erişim olasılığını ortadan kaldırarak güvenliği artırır. Ses biyometrisi sayesinde kullanıcı kimliklerini sesli imzaları aracılığıyla doğrulayan Sesle Şifre Resetleme çözümü, verilerin etkili bir yöntemle korunmasını sağlayarak; kurumsal güvenlik prosedürlerine uygun hareket edilmesine katkıda bulunur.
Ses Biyometrisi ile Gelen Verimlilik
Self servise olanak tanıyan otomatik Sesle Şifre Resetleme çözümü sayesinde, IT ekiplerinin iş yükü azalır ve öncelik taşıyan işlemlere odaklanmaları sağlanır. 7 gün 24 saat kesintisiz olarak kullanılabilen otomatik sesle şifre sıfırlama teknolojisi, çalışanlara diledikleri zaman, kolayca ve hızlıca şifrelerini yönetme olanağı tanır.

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.