Type Here to Get Search Results !

UNITMON (UNIFIED IT MONITORING)

Güvenlik zafiyetlerinin tespiti, tehditlerle karşı karşıya olan her kuruluşta, IT sisteminin güvenliğinin etkin bir şekilde idamesinde en kritik rolü oynamaktadır. UNITMON, web tabanlı bir izleme aracı olup size sadece web sitenizin anında denetlenmesi imkanını vermekle kalmayarak, ağ zafiyetlerinizi araştırma ve bir arayüz üzerinden ağ bileşenlerinizin performansını kontrol etme olanaklarını da sağlar. Web içeriklerinizin, DNS ve IP sunucunuzun güvenliği hakkında istihbarat sağlayarak bakım maliyetlerini ve IT altyapısının kilit noktalarında kritik arıza risklerini de asgariye indirir.

Zafiyet İzleme ve Analiz özelliği, ağ cihazları, sunucular ve uygulamalarda zafiyetlerin taranması, zafiyetleri gidermek için çözümler sunan özelleştirilebilir zafiyet değerlendirme raporlarının oluşturulması UNITMON’un merkezden zafiyet yönetiminin ana özellikleridir.

UNITMON’un Siber İstihbarat Servisleri İzleme özelliği; kurum IP’lerinin, alan adlarının, kimliklerinin herhangi bir kara listeye girip girmediğini kontrol eder. UNITMON, yöneticilerin IT altyapısı üzerindeki neredeyse tüm ağ cihazlarını, kullanımı kolay bir web tabanlı panel üzerinden izlemelerine, performanslarını ileri grafiklerle görselleştirmelerine imkan verir.





Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.