Type Here to Get Search Results !

CIO MATRIX

PAYFULL

Mkugu HAKKIMIZDA

Payfull, 2015 yılında ödeme sistemleri alanında katma değerli ürünler geliştirmek üzere ticari hayatına başlamıştır. 2016 sonunda Türkiye’nin en gelişmiş ve en güvenilir online tahsilat sistemini üretmiştir.

Güvenilirliğini uluslararası sertifikasyonlar ile ispatlayan Payfull, bugüne kadar hizmet verdiği 500'ü aşkın müşterisi ile 5 Milyar TL’ nin üzerinde başarılı işlem hacmine ulaşmıştır.

Sahip olduğu uzman mühendis kadrosu ve ödeme sistemleri konusundaki tecrübesi ile farklı sektörlerdeki yerli ve yabancı firmaların yanısıra, BDDK mevzuatına tabi finansal kuruluşlara da (bankalar, leasing ve faktoring şirketleri, ödeme kuruluşları vb.) katma değerli hizmetler vermeye devam etmektedir.

PAYFULL WEB

Yıldız Teknopark, Hacettepe Teknopark, Flatofis
Bulut, endüstri4.0, dijital dönüşüm
Firması : Fincore
CRYPTOSIM (SIEM)

Mkugu CRYPTOSIM ÜRÜNÜMÜZ DMO TEKNO KATALOGDA!

SIEM (Security Information and Event Management) ürünümüz CRYPTOSIM, Devlet Malzeme Ofisi Tekno Katalogda.

Yerli / Milli CRYPTOSIM ürünümüz, TR-TEST tarafından yapılan testleri geçerek “Ürün Uygunluk Sertifikası” almaya hak kazanmıştır. İlgili Linkedin Haberi : Link

Kullandığımız kişisel cihazlardan, devletlerin kritik alt yapılarına kadar her segmentte dijitalleşen dünyada siber tehditlerin ne kadar önemli olduğu ve siber güvenliğin hayatımızın her alanında olması gerektiği bilinci gün geçtikte daha da yerleşiyor.

Küresel çapta yaşanan büyük saldırılar siber tehditlere karşı önlem almanın ve bu alanda yatırımları arttırmanın önemini açıkça ortaya koymuştur.

CRYPTTECH, gittikçe karmaşıklaşan Siber Güvenlik Dünyası'nda yeni, yenilikçi ve yerli teknoloji ve ürünler geliştirme misyonu ile hedefleri doğrultusunda çalışmalarına devam etmektedir. CRYPTTECH, kendi geliştirdiği güçlü korelasyon sistemi ile SIEM ürünü için benzersiz bellekte (in-memory) korelasyon özelliği sağlamaktadır.

CRYPTOSIM, tüm logları toplayarak otomatik olarak ilişkilendirir, davranış farklarını ve anormallikleri algılar. APT adı verilen gelişmiş kalıcı tehditleri yakalayabilir.

CRYPTTECH, kendi geliştirdiği NoSQL yapısı ile SIEM ürünü için yüksek performans değerlerine ulaşmaktadır. CRYPTOSIM, Kural ve Makine öğrenmesi yöntemleriyle çalışan benzersiz korelasyon özellikleri ile tehditlerin algılanması için en stratejik ürünlerden biri haline gelmiştir.

CRYPTTECH Siber Güvenlik, Fintech İş Yazılımları Muhasebe Yazılımları SOC, Siber İstihbarat, Siber Güvenlik, Log, Hotspot, SIEM Yapay Zeka Makine Öğrenmesi Derin Öğrenme Turizm, Otel, Okul, Eğitim, ETicaret, Telekom Finans Tüm Sektörler 100+ >CRYPTTECH Yıldız Teknopark, Hacettepe Teknopark, Flatofis Bulut, endüstri4.0, dijital dönüşüm
iBUDGET
iBudget nedir?

Her sektörün ve sektördeki her firmanın kendine özel dinamikleri ve iş yapış şekilleri vardır. iBudget, çoğu sektör için büyük bir bilgi birikimi (know-how) ile kurulduğu andan itibaren kullanıma hazır olan “Kurumsal Performans Yönetim (CPM)” Sistemidir.

COA, IFRS, GAAP vb. Standartlara uygun olarak Solo ve Konsolide bütçeler oluşturabileceksiniz. iBudget çözümlerimizle bütçeleme sürecinizi daha hızlı, daha doğru bir şekilde yürütünüz ve tüm departmanlar bütçe sürecine dahil edilerek şirketinizin bütçeleme kültürünü genişletmeye yardımcı olacaktır.

Yöneticiler şirketin büyük resmine bakarken, bütçeyi oluşturan faktörleri değerlendirmek ve analiz etme esnekliğine sahip olmak isterler. iBudget size önceki yılların verilerini analiz etme ve karşılaştırma, bütçeyi etkileyen parametreleri ve faktörleri kolayca oluşturma, gelecek için öngörülerde bulunma ve verimliliği etkileyen doğru kararlar almak için imkanı sunar.

İlk genel bütçenizi hazırldıktan sonra oluşturacağınız tüm bütçeler (genel, senaryo, revize, tehmini, vb.) çok kolay; hazırladığınız bütçeyi kopyalayın, istediğiniz parametreleri ve verileri değiştirin, süreçleri çalıştırıp yönetim ve finans raporları analiz etmeye ve karşılaştırmaya hazırdır. Bu işlemlerin hiçbirini yapmak için teknik bilgiye ihtiyaç yoktur.

iBudget bütçeleme modülleri için esnek bir yapıya sahiptir. Şirketinizin özel ihtiyaçlarına bağlı olarak CPM Sisteminizi uyarlamak ve özelleştirmek çok kolaydır. Bütçe ihtiyaçlarınızı belirledikten sonra danışman ihtiyacı olmadan bütçenizi ayarlayabilir, değiştirebilir veya yeni özellikler ekleyebilirsiniz. Grup şirketleri, iş alanları, Satış Kanalları, Müşteriler, Ülkeler, Ürünler, Ürün Grupları, Üretim Hatları, Kar Merkezleri, Masrafyerleri,Gider Kalemleri, Hesaplar, vb. en detaylı düzeyde bütçe ve kontrol yapabilme yeteneğine sahipsiniz.

iBudget'ın entegrasyon özelliği ile; ERP, CRM, etc. sisteminizle çift yönlü veri akışı sağlar. Üçüncü parti sistemlerle iyi bir entegrasyon verilerinizin Doğruluğunu artırır. iBudget tüm temel verilerinizi sistemlerinizden yüklendiğinden hatalı veri olasılığı yoktur. Ayrıca manuel olarak veri girmek veya çok sayıda veri kaynağa referans vermek yerine; entegrasyonlar için eşleştirme tablolarını kullanmak, doğru bütçeler ve tahminler oluşturmak için birden fazla kaynaktan veri almanıza yardımcı olur.

Bulut, endüstri4.0, dijital dönüşüm
Firması : Fincore
TelcoBIS
Mkugu
Twitter Haberi için Tıklayınız

En Etkili Akıllı #Fiber Şebeke Yönetimi: TELCOBİS Yatırım önceliklendirme ve izleme, kapasite yönetimi, arıza bakım onarım, #Şebeke yeri ve durumu, adres, entegre yönetimi...

https://basarsoft.com.tr/telcobis/

#Başarsoft

#Telcobis

#İletişim

#İnternet

#Telekomünikasyon

#Altyapı

#Türkiye CBS, Harita, Akıllı Şebeke, İzleme, Sistem Yönetimi, Bakım-Onarım... En Etkili Akıllı #Fiber Şebeke Yönetimi: TELCOBİS Yatırım önceliklendirme ve izleme, kapasite yönetimi, arıza bakım onarım, #Şebeke yeri ve durumu, adres, entegre yönetimi... Bankalar Finans Telekom Servis Sağlayıcılar ISP Bulut Bilişim Tüm Sektörler Firma Kişi Sayısı : 300+
Ürün Web Sitesi : TelcoBIS Web
Firma Ofisleri : Ataşehir, ODTÜ Teknopark
Ürün Özellikleri : Bulut, endüstri4.0, dijital dönüşüm
ProCrypt HSM

Procenne “Dijital Güvenlik” Pazarında Sade, Kararlı, Güvenli Çözümler 2013 yılında TÜBİTAK desteği ile kurulmuş, merkez ofisi İstanbul'da bulunan Procenne “Dijital Güvenlik” pazarında kritik önem taşıyan yüksek teknoloji ürünler üretmektedir. Aynı zamanda bir Ar-Ge merkezi olan Procenne, Türkiye’nin ilk ticari Donanımsal Güvenlik Modülü olan ProCrypt HSM cihazının üreticisidir. DETAYLI BİLGİ : Klik Procenne
Siber Güvenlik Kriptolama Encryption
Önemli Kritik Verilierin Mevuzatlara Uygun Saklanması
Bankalar Finans Telekom Servis Sağlayıcılar Bulut Bilişim Tüm Sektörler
70+
Procenne
Maslak, İÜ Teknopark
Bulut, endüstri4.0, dijital dönüşüm
TEKHESAP

Tüm Banka Hesap Hareketlerinizi Tek Bir Ekrandan Yönetin Payfull, farklı banka hesaplarınızı tek bir platformda raporlar, gelen ödemeleri muhasebe/ERP sistemlerine otomatik olarak işler. Böylelikle operasyonel yükünüzü azaltır ve nakit akışınızı kolayca yönetebilirsiniz.

FINCORE
Fintech İş Yazılımları Muhasebe Yazılımları ERP Yazılımları
Kurumsal Banka Hesap Hareketleri İzleme ERP/Muhasebe Etegrasyonu
Üretim İnşaat Holding Gıda Eğitim Kimya Telekom Finans
70+ Tekhesap
>Ümraniye Meydan Ofis,İstanbul-Anadolu
Bulut, endüstri4.0, dijital dönüşüm
Firması : Fincore







Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.